Älska utan hämningar

Älska utan hämningarHej snuskisar! Mitt namn är Maria och detta är första gången jag sätter ut en kontaktannons så här på nätet, så jag hoppas att jag får bra respons av er killar. En sak ska du dock veta att jag vill inte veta av grejer som är för kinky, inget toa s/m eller liknade, jag är bara ute efter en man/pojke som gillar älska utan hämningar i timmar. Jag är 167 cm lång, blond och 65 kg tung med lagom stora tuttar och en fin rumpa! Pussar och kramar…Maria

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. hej på dig mitt namn Dawood och vill gärna träffa dig jag är 22 år gammla och bor i malmö om du vill så träffa 0764366272

  2. Det är jag som du söker en ung kill som är 18 år , lite muskligt , jag har jätte stor ernfarenhet så att kan få dig komma 15 ggr i rad. jätte Romantiskt person.
    Hör gärna av dig om du är lika intresserad

  3. Jag är jätte romantisk kille , 18 år gammal fast , jag är väldigt erfaren kille som kan få dig komma hur mycket som du vill, är ute efter kälrek utan inte bara sex , vi kan träffas och du får bestämma själv om jag duger.
    Hör gärna av dig .

  4. Hej, är en svensk kille 21år gammal, 178cm brunt hår och blå ögon. Skulle jättegärna prata lite mer med dig så hör gärna av dig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.