Jag vill bli knullad

Jag vill bli knulladNorra Stockholm – Dagtid
Kvinna, snygg och fräsch, vill träffa man för sköna möten dagtid i Stockholm med omnejd. Ibland får jag en enorm lust att ha sex med en man, Jag vill bli knullad och kanske lite dominerad. Din ålder, vikt och ditt utseende har mindre betydelse bara du är renlig och ser positivt på livet! Kan bara på dagtid hos dig och är mycket diskret. vågar jag prova detta?!?Är inte ute efter något förhållande!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Mycket intressant. Jag är nyfiken, snäll och har en riktig rejäl kuk. Diskret jätte viktig för mig eftersom jag är gift, hemlighet för sextelation.
    Var bor du nånstans?
    Jag bor i Norra Stockholm
    Vi hörs om du är fortfarande intresserade
    Simo

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.