Kuk i rumpan

Kuk i rumpanVälanvänd bullfitta!
Här finns en begagnad, till åren kommen tjock kvinna, som bor ensam med sin bullfitta som är så välanvänd att hårstråna knappt orkar sitta kvar. Det är nu 25 år sedan jag gjorde min debut och sedan dess vill jag bara ha mer kuk, mer knulla. Eftersom jag är en osedvanligt vacker, trevlig och spirituell kvinna förväntar jag mig nu svar från dig som är en riktig skönhet, det vill säga en välbyggd, välkammad, sprutkåt kille i sina bästa år över 20 men under 50 år. Om du kan tänka dig en träff med en tjockis, som vet vad hon vill, känna din sprängkåta kuk i rumpan och se den gå ut och in i min rymliga anal och våta slida. Om du är gift och vill ha lite vänsterprassel är det helt okej. Jag gillar telefonsex också. Svara med fot.. Bor i Göteborg.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

12 kommentarer

 1. Hallå där!

  Bor i Skåne, men hade absolut kunnat tänka mig att ta mig till Göteborg för att ses!

  Jag är 1.90 blond, men rakat huvud.

  Om du svarar mig via mail, så bjussar jag gärna på ett foto elle två.

  Låter det det minsta intressant så hör gärna av dig! 🙂

 2. Jag är 56 år, bor i Kungälv och kommer INTE göra dig besviken.
  Hur får vi kontakt med varandra på ett seriöst sätt så vi båda känner oss trygga i detta.
  Jag är ständigt kåt så om vi känner för varandra kan det bli mycket knulla här nu i höst och framöver. 😉

  /Lennart

 3. Hej
  vill knulla bullfittan:)
  Är 34år och har stor kuk som kan pumpa din bullfitta ordentligt!
  Är i närheten vilket är smidigt..
  om du tycker det låter minsta intressant så skicka jag bild på mailen:)

  puss

 4. Är 22 år som älskar anal och har mycket erfarenhet. Älskar när kvinnor är kurviga och jag vill jättegärna träffa dig.

 5. Skulle gärna velat slicka dig i rumpan och göra den helt blöt och sätta på dig i rumpan. Är 20 och bor i Göteborg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.