Ohämmad syn på sex

Ohämmad syn på sexJag söker någon som kan lära sig känna mig, skapa ett förtroende, ha en vän, en älskare, utan några som helst krav. Någon som förstår vad en ”riktigt” dejt är, någon som tycker om att uppvakta, har tid att klä upp sig, äta en middag, flirta,känna laddningen, erotiken, sensualismen, nån som vet hur en kvinna skall behandlas och hanteras. Ser gärna att du har en ohämmad syn på sex, gillar leksaker, mycket oralt, hårt/mjukt, fräscha underkläder, ev. parklubbar, bara allt sker på ett seriöst sätt. Du är singel, fräsch, kropp medel,180/80, 35-40 år, karisma, intelligens, du ska ha en ungdomlig modern klädstil. Du är verbal, humoristisk, gillar livet. Jag har mycket stor förkärlek för mörka kontraster, brunt/svart hår, bruna ögon = yammi 🙂 Tyvärr så ”går jag inte igång” på den svenska rågblonda karaktären. Om det kan uppstå intresse, så presentera dig med en bild, prata i telefon, visa att du är seriös, jag gör inga blind-dates.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Det är jag som du söker en ung kill som är 18 år , lite muskligt , jag har jätte stor ernfarenhet så att kan få dig komma 15 ggr i rad. jätte Romantiskt person.
    Hör gärna av dig om du är lika intresserad

  2. Är en kille på 180/85 kilo bruna ögon mörkt hår bor i Sthlm är humoriskt verbal och Lange dig det du vill ha bara du vågar höra av dig så kan du få en bild

  3. Tror jag ör rätt,kille för dig, har det du skriver å söker efter men vill inte skriva public.
    Tror vi hade kunnat ha riktigt trevligt och inte bara sexigt tsm!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.