Du knullar mig med din stake

Du knullar migSörplar du fitta bra?

Ok, du sörplar på mina blygdläppar i säkert en timme innan det händer något mer på vår date, om du inte är villig att gå ner på mig så fort vi träffas vill jag inte ha med dig att göra!. Jag är oftast rakad. Du knullar mig med din stake i lugna, djupa drag tills vi båda exploderar (efter du slickat mig såklart!). Om du har en vän som vill vara med är det ok. Bara ni är lugna och sansade. Sällskaps dricker, röker. Vi måste vara hos mig. Så ok, är du slicktokig tveka inte en sekund för här finns en fitta som längtar efter lite tung-gymnastik. Hihi. Kram…PS: Jag gillar även wetsex!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. hej , jag uppfyller din krav samt jag ger dig upplevelse du aldrig har upplever förut , du gör det du vill och du kommer ha det skönaste upplevelsen

  2. Slicka fitta är det bästa som finns. Går gärna ner på dig länge och väl innan jag knullar dig långsamt och skönt tills vi kommer samtidigt. Drar mig inte för att slicka i 2 timmar innan knull. Ingen brådska. Bara vi är nakna och njuter av stunden

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.