Träffa nån att knulla med

Träffa nån att knulla medHej,
Jag är en tjej på 20 år från Göteborg. Jag tänkte inte dra någon längre presentation av mig själv här eller liknande. Utan det kan vi prata om när vi ses istället. Jag vill kort och gott träffa nån att knulla med! =) Jag bor som sagt i Göteborg, så det är enklast att du bor i närheten också. PS: Bildsamlare behöver inte höra av sig. Jag skickar inga fler bilder än den jag visar här!!!Lägg gärna till mig på skype om du är SERIÖS! Annars bespara mig gärna besväret att behöva blocka dig… Alltså lägg inte till mig om du inte är seriös 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

13 kommentarer

 1. Kör gärna Skype med dig.
  Maila mig så ser vi till att hitta ett seriöst sätt att få kontalt och känna oss trygga med varandra.
  Du kommer inte att bli besviken.

 2. Hej!
  När kan du? Bor i närheten, och är det du söker..
  Är seriös och attraktiv kille på 34år och en stor kuk..
  Puss på musen

 3. [email protected]

  Vi är som gjorda för att ses o leka tillsammans
  Så mejla mig maks 35 åring med stenhård ådrig kuk som ställer sig snabbt och ofta. Jag blev galet kåt på dig så nu väntar jag på svar från dig fina.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.