Något äkta och lite mer varaktigt sexförhållande önskas

Något äkta och lite mer varaktigt sexförhållande önskas

Hej. Jag har tröttnat på engångsligg och lösa sexkontakter som tar slut precis lagom till att man börjar lära känna varandra och vet vad den andra gillar. Söker efter någon man som precis som jag är helt normal och sund och letar efter ett potentiellt sexförhållande med lite extra krydda men har precis som jag haft svårt att hitta det i andra forum.

Jag letar efter en sexrelation med ett djup och närhet. Du får gärna, liksom jag älska att vara ute i skogen (på riktigt) och upptäcka nya spännande platser, ha ett bra jobb och utbildning samt gärna ha nördat in på något eget.

Jag har själv grymt mycket att ge till någon jag gillar och tycker om och tror att denna normala, närhets och sexknarkande mannen med sunda värderingar och en charmig personlighet kan finnas här. Vill du bada badkar ihop, är mellan 29 och 39 år och letar efter något liknade så skriv ett svar med mer än en rad.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.