Sexig student från Lund letar efter en sex dejt

Hon letar efter sexmöten med äldre män

Hej killar, jag heter Katja och jag är 23 år. Jag är student från Lund och letar efter sexmöten med äldre män. Jag bor ensam i min studentlägenhet i Lund och letar efter rätt man som kommer att göra min fitta glad då och då. Tyvärr har jag ofta blivit besviken på unga män i min egen ålder. I regel blir man upphämtad efter en fest, knullar en stund och sen bara hejdå. Jag vill inte ha det så längre. Jag letar efter en äldre vän, runt mitten av 40-årsåldern, som uppskattar min ungdom och bekymmerslösa attityd och som inte kastar iväg mig efter ett snabbt nummer.

Du behöver förresten inte vara rädd för att jag bara vill ha dig som en sugar daddy. Jag blir ganska väl omhändertagen hemifrån och i övrigt jobbar jag även deltid som barnskötare för en arabisk familj. Så ekonomiskt är jag i ganska bra form. Det jag saknar är bra sex. Och det är där DU kommer in i bilden. Om du som erfaren man vet vad en ung kvinna som jag behöver för att vara lycklig under sex, då vill jag lära känna dig.

Jag är för övrigt ganska oerfaren när det gäller sex och gillar att bli guidad. Jag kan som sagt också ta emot besök och har en del fritid då och då. Så nu är det upp till dig om du vill lära känna mig. Anmäl dig bara till det första sexmötet med mig. Vi kan också chatta först eller träffas för en cocktail på stan. Sen går vi hem till mig och knullar. Så vad väntar du på? Se till att ta kontakt nu!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *