Avsugning Deluxe

Avsugning Deluxe
Avsugning Deluxe

Jag hade länge arbetat på att få den här tjejen att gilla mig.

Vi kan säga att hon heter Lovisa. Hon hade kortklippt page-friserat hår, med en brun nyans. Hennes klädstil var speciell, hon brukade nämligen gå runt i hip-hop byxor, sådana som är alldeles förstora och ofta halkar ner under rumpan. Till detta bar hon vanliga Team sportia tröjor och dylikt. Kort sagt så var hon inte speciellt populär. Jag kan inte säga att jag var så inne heller men jag var åtmindstonde accepterad på skolan jag gick i. En helg då mina föräldrar skulle besöka sina egna föräldrar i Skåne (vi bodde i Östergötland) så brukade de som vanligt sova över där över helgen.

Jag planerade då en fest (vår villa var ganska stor) och merparten av klassen var bjuden, jag kom då på att även bjuda Lovisa då hon var kåt på mig. Jag hade nämligen inte haft en tjej på 2 år och måste erkänna att jag började så smått bli desperat. Hursomhelst så satte festen igång 2 timmar efter mina föräldrar börjar sin färd mot skåne. Alla syntes till och även Lovisa dök upp efter några timmar.

Som vanligt blev det lite för mycket drickande för de flesta av oss och även Lovisa hade druckit för mycket.

Hon sökte upp mig på dansgolvet och bad mig följa med.

Jag som knappt kunde stå själv hade inte mycket att välja på utan följde med vart hon styrde kosan. Det visade sig att hon var på väg emot toaletten. Jag sjönk ner på toa-stolen och hon låste dörren. Jag förstod knappt vad som hände och frågade vad hon ville. Hon sluddrade fram att hon ville tacka för inbjudningen på sitt egna sätt. Jag förstod fortfarande inte vad hon menade, inte fören hon knäppte upp mina byxor och drog ner mina boxer kalsonger. Lovisa började runka min kuk upp och ner i långsamma mjuka tag och jag förstod snabbt att hon var erfaren inom detta område. Min kuk hade snabbt reagerat på hennes behandling och stod nu rakt upp. Hon tog tvålen ifrån handfatet och tvålade in ollonet samtidigt som hon med sin lediga hand runkade mig. Hon spolade bort löddret med vatten och började med långsamma drag suga av mig. Jag stönade till och knäppte upp hennes byxor. Jag stoppade in händerna under hennes tröja och mina händer trevade upp emot hennes mogna bröst. Jag kände att hon inte bar någon bh dagen till ära. Mina händer kramade hennes utvecklade bröst och jag hörde ett stön från hennes mjuka läppar. Samtidigt som jag kände att jag var nära på att komma så stoppade jag in min högra hand under hennes rosa trosor. Jag kände de mjuka och korta hårstråna på hennes venusberg och mina fingrar vandrade ner emot hennes skåra. Jag kände hur våt hon började bli och stoppade in ett finger i fittan. Samtidigt kände jag hur hon med sina nätta fingrar försiktigt började krama min pung. Lovisa stönade till när hon kände att jag stoppade in ett finger till i henne. Nu hade hon blivit riktigt våt och hon började stöna häftigare då mina fingrar började jobba snabbare ut och in i hennes fitta. Min pung började dra ihop sig och jag varnade henne för vad som skulle komma. Jag kände ilningen från mina kulor samtidigt som hon började flämta och stöna till högt, hennes orgasm var tydligen också på väg. Jag skrek att jag skulle komma men det hindrade inte henne ifrån att sluta suga. Jag sprutade rakt in i hennes mun, dock rann lite ut då hon inte kunde klara av att svälja allt som jag pumpade in. Hon skrek också ut sin orgasm och jag kände hur hennes fittmuskler började dra ihop sig emot mina fingrar. När hennes orgasm började ebba ut så gav hon mig en snabb puss på kinden och tackade än en gång för inbjudan och försvann sedan lika snabbt som hon dök upp.

Varje gång jag nu går förbi henne i korridoren och hon ser med kåta ögon på mig funderar jag på att ha en lika givande fest, fast då bara hon och jag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *