Bli tagen hårt bakifrån

Bilden tagen på den goda tiden då jag faktiskt hade en älskare som gillade att knulla mig bakifrån när jag behövde det. Jag är en vanlig tjej som jobbar på macken, men mina sexbehov är nog utöver det vanliga. Jag behöver morgonsex varje dag för att dagen ska bli bra och för att jag ska hålla humöret uppe hela dagen.

Just nu är jag dock i en svacka, inte riktigt orkat med killar överhuvudtaget. Någon sa till mig att jag kanske är lesbisk, då några av mina vänner upplevt mig som väldigt flirtig emot dem. Jo det kan hända jag har lite bisexuella fantasier och drag, och visst har jag provat tjejsex, men det går inte upp emot att få kuk ordentligt hårt bakifrån. På något sätt tycker jag det är extremt porrigt också om jag har en klänning på och killen man har sex med vågar ta för sig lite, ni vet, nästan tvinga ner mig över bordet eller soffan, slita upp klänningen och dra trosorna åt sidan för att tränga in i mig hårt och ordentligt.

Jo jag gillar hårda tag och bli knullad hårt då jag nästan alltid är kåt behövs inte mycket förspel heller. Myspys och mys är en sak, och det kan dessutom vara väldigt trevligt, men jag är ändå tjejen som föredrar hårdporr framför mjuksex. Du får gärna skriva en kommentar på bloggen om vad du skulle göra med mig, glöm inte att berätta lite om dig själv, så lovar jag svara alla som skriver puss!

6 kommentarer

  1. Hej, Jag är Väldigt intresserad och gillar Vad du berättar. jag singel just nu efter en lång och dålig förhållande. jag kan bli din knullkompis och jag är helt säkert att du ska bli nöjda med allt du behöver.
    Mejla så jag kan berättar mer. puss och kram.

  2. Hej tjena jag älskar knulla bakifrån så om du gärna svara mig har jag också bra kuk om du vill hoppas att du svara mig snabbt jag bor i Eskilstuna jag är ensam hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *