Knulla på ovanliga platser

Jag är en tjej som är 26 år. Jag har ljust, långt hår och blå ögon. Jag bor i Dalarna och söker efter killar eller män som också finns i Dalarna. Jag gillar enbart mjuksex med mycket smek, kel, slick, sug och knull. Min grej däremot är att knulla på ovanliga platser både utomhus och inomhus. Menar inte mitt på stan öppet. Nej jag menar mer på platser där man kan bli lite upptäckt på. På krogen, på bio, i skogen, i bassängen. Ja det är väl bara vår fantasi som sätter stopp för var man kan hålla till. Skulle någon upptäcka oss så gör inte det mig någonting. Gillar när andra ser på så en fördel om du är likadan. Hör av er och berätta vart ni skulle vilja göra det.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej bor inte nära men kan komma till dig och stanna eller kom du till mig då bor ja i liten by nära sjön och skogar.en sån fantazia gillar ja men inte filmad när nån upptäcker oss.ser fram emot ha sköna upplevlser med dig .vilken fin röv du har .tänkte om vi kan snacka vidare via whatsapp eller liknande app då presntera mig mer och se om finns kemi för träff.mvh mali

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.