Dominera en man

Jag är en kvinna som länge drömt om att dominera en man, jag har aldrig provat, det har bara inte blivit så och att hitta en kille som delar samma sexuella lustar som jag är svårt att hitta på krogen, kan ju lixom inte gå fram till en kille och fråga om han vill vara slav till mej.

Drömmer om att tvinga dej att dammsuga hela min lägenhet endast iförd ett par minimala stringkalsonger och om du missar minsta dammkorn blir det bestraffning med linjalen. När du är klar med det ska du slicka min fitta till jag kommer i en lång orgasm sedan ska du fortsätta med att tvätta golven med skurborste och skura golvet helt naken och du ska ligga på alla fyra….resten får du veta när vi ses 😉

Du undergivna slav kontakta mej GENAST, väntar du för länge så blir det bestraffning.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.