Ska vi knulla ?

Ska vi knullaSka vi knulla?
Jag är en varm och öppen kvinna som inte vill tillbringa fler kvällar ensam i sängen. Trött på att ragga på krogen, testar nu detta! Jag bor i Borås med min katt och trivs mycket bra med det. Är mycket intresserad av sex och är antagligen lite extrem av mig, hoppas detta inte skrämmer bort dig. Jag saknar en man att dela detta intresse med. Kram på Dig!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

15 kommentarer

 1. Ja gärna! Vill få dig skrika av njutning & experimentera tillsammans. Blir kåt av rollspel & om jag får dominera dig så du bara tar emot det jag ger! Blir hård nu av tanken, hör av dig så vi kan ses & känna efter lite. Kram- Mikko

 2. Hej jag heter Magnus och skulle gärna komma i kontakt med dig.Jag tycker det vore väldigt skönt att se på dig på skärmen vilket jag tror att du vet.Jag skulle tycka det vore väldigt skönt att få ligga med dig och kanske spruta dig över hela kroppen med en väldigt god sperma.
  Mitt tele.nr 0703663345.

  Många Hälsningar Magnus.

 3. Hej ska vi knulla.De vore väldigt skönt att komma till dig och få känna på dig för du gör mig väldigt kåt.Du kanske blir kåt på mig också vilket jag tror att du blir för jag kan spruta dig över hela dig så du blir väldigt blöt.Och sen vill jag gärna slicka dig tills de går för dig och efter de så tar jag och slickar dig en gång till men samtidigt måste du slicka mig vilket är väldigt skönt.Sen efter de så kan jag knulla dig tills du inte orkar mer,låter de bra för de tycker dom flesta om när dom är helt slut.Men du får ta en dag som vi kan båda två eller hur,sen måste du bestämma en plats som du ser mig på och jag inte ser dig för du måste ge dit godkännande om mig för du har aldrig sett mig.
  Många Hälsningar Magnus.

 4. Hej Borås tjej.Jag har skrivit till dig innan men fick inget svar men nu skriver jag igen och hoppas att du läser detta,för just nu så är jag väldigt kåt på dig.Men de kanske du också är eller har jag fel,om du vill så får du gärna svara nu med en gång för jag tycker att de vore fint att träffas nu under helgen.
  Många Hälsningar Magnus.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.