Kravlöst och skönt sex

Jag söker en man som är bor i Varberg centrum eller nära (så pass nära att man kan ta sig dit på cykel) som vill träffa mig för lite kravlöst och skönt sex. Du ska vara ren och fräsch och singel eller i ett öppet förhållande. Och du ska vara mellan 25 och 40 år. Du ska kunna behandla kvinnor med respekt och aldrig få mig att känna mig otrygg. Sexet jag söker ska vara skönt och roligt. Ganska vanligt sex om man bortser från att jag vill ta lite bilder då och då som jag vill visa för min sambo som extra krydda i vårt eget sexliv.

Jag är kurvig, är 161 cm lång och väger ca 70 kg. Jag har några få tatueringar och några få piercingar. Är blond med ostyriga lockar och hel rakad mellan benen. Killar som bor längre bort och som vet med sig att dom inte kommer kunna ge mig det jag söker behöver inte skriva.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.