Vill ha någon som kan knulla mig

vill-ha-nagon-som-kan-knulla-migÄr du den rätta? Söker man mellan 20-45, men tänder på åldersskillnaden 😉 Söker en man mellan 22 till 45 år. Utseendet spelar egentligen igen roll, men min dröm är att du är lång, vältränad med tatueringar. Vill ha någon som kan knulla mig, eller bara att mysa med, det bestämmer du ;)Är undergiven, med erfarenhet, så vill ha någon binder mig, stryper mig och använder leksaker på mig. Brutalt analsex tackar jag inte nej till, så alla hål är tillgängliga. Skriv om du känner dig träffad, puss! (Skriv inte ett meddelande där du säger att jag ska komma till dig och knulla, vill ha längre meddelanden jag kan läsa och njuta av under tiden)

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Vill gärna komma i kontakt med dig om du fortfarande söker. Hör gärna av dig. Vill inte skriva här vad jag vill att vi ska göra när vi knullar. Skriver gärna det i ett mail istället. Kram så länge.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.