Sexigt par letar

sexigt parVi är ett sexigt par som bor i Stockholm. Vi tycker om sex, både mjuk och hårt.

Söker…..

Han säger:
Min sköna dam är bisexuell och älskar den sexuella spänning som sker mellan två kvinnor, och vill gärna bli tagen av fler män, eller ett par eller tjej. Hon är född i Korea men blev adopterad till Sverige som liten bebis. Bara 1.48 cm lång, med bruna ögon och långt mörkt hår, hon har en söt mun. Små toppiga bröst, välsvarvade ben, en rund rumpa och en rakad mumsgumma.

Hon säger:
Min vackre man, är stolta 170 cm, vackra blåa ögon, brunt kort hår och ett matchande “goatee” skägg. Han tycker om att bli rejält riden och att det är vått och trevligt i munnen med. Han är porrpungrakad vilket gör den oemotståndlig att slicka o suga på. Och han gillar att stoppa den i alla hål. När den bli riktigt arg sprutar den kaskader! Mums i ansiktet och mun! Han har en rumpa som är fast och inbjudande för en tunga eller två.

Hon önskar:
Vad gäller tjejsex brukar jag alltid vara den som ta initiativet men vill bli uppvaktad, ompysslad och ibland dominerad.

Vi vill:
Vi vill träffa speciella människor, snygga, glada och heta. Kanske ett par där hon är verkligen bi och vågar visa sin bisexuell läggning. Eller en tjej med eld i blicken – kanske en tränad kropp (mumms!) Mycket speciella straighta killar med mycket sprut och BS killar för hennes visuell njutning men då tar vi kontakt, BS tjejer för allas njutning och kinky tjejer för att vi är kinky!

Vi älskar:
Sug, smek, slick (fram och bak), smisk, sexiga kläder, exhibitionism, BDSM, leksaker, penispump, foto och film, rollspel (skolflickor är kul), wetsex och tjejsex. Tränade kroppar tänder oss. Vi vill leka – rollspel, sexiga kläder, känna, smaka, tänja på gränserna. Hårt, mjukt, lite eller mycket, mycket blött och gränslöst skönt.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.