Söker en ny knullkompis

Är en blyg tjej med ganska stora bröst på 21 år som söker en ny knullkompis då jag behöver nya ”knullevenner”. Jag är ganska kåt av mig till naturen och gillar sex, men har alltid haft lite svårt för att knyta kontakten med nya människor. Men när man sen lär känna mig, så är jag en riktig vilde och svår att bli av med – fråga bara mina kompisar! De har i alla fall tipsat mig om att använda internet för att hitta en knullkompis.

Gjorde nyligen slut med en pojkvän jag varit tillsammans med i två år, så är inte precis van vid att ragga. Hoppas på att detta ska vara en smidig lösning. Jag är inte blyg för att prova ganska mycket i sängen när vi väl satt igång, men ett krav är att du ska vara tålmodig med mig så att jag kan hinna öppna upp mig. Har snygg och vältränad kropp, ser gärna att du också tar hand om dig (men några extrakilon kan självklart vara ok).

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Söker också de du söker och skulle gärna vilja träffa dig, sen är jag också en tålmodig person av mig, för vill helst också lära känna dig innan vi träffas och så. Men hoppas vi kan ta kontakt med varandra och lära känna varandra mer 🙂

  2. Hej, Jag vill träffa dig och har roligt. jag gillar sex. jag bor i Stockholm. puuusss och kram
    intresserad kontakta mig

  3. Pingback: Söker en sommarflört som vill knulla mig – Hitta tjejer som vill bli knullade

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *