Jag är kåt dygnet runt

Tja! Jag är en spontan och glad tjej för det mesta! Jag är kåt dygnet runt och söker därför några kk jag kan variera mellan så att ingen stackare ska behöva träffa mig varje dag 😉 du ska vara en kille som är 18-35, kunna hämta upp mig och sedan släppa av mig i Köping! Humor är sjukt viktigt, du ska inte vara överviktig, snygg eller inte ful iaf, och svensk! Jag vill alltså ses i din bil första gången, snacka o se vad som händer. Om det låter som att det är någonting för dig så släng iväg ett meddelande och skriv en text och berätta lite om dig själv och vad du vill få ut av mig, jag svarar alltså INTE på ett ”hej hur är de?”. Skicka inga dickpics, blockar dig direkt då! Jag är för övrigt väldigt undergiven och vill ha en kille som är dominant! Hoppas vi ses, pöss!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.