Älskar att suga kuk

Älskar att suga kukHallå där tuffing! Jag söker dig som gillar lite hårdare tag med långa knull och som längtar efter att få leva ut det perversa inom dig. Jag tycker mycket om utdragna orala lekar så du måste tycka om att ha munnen full med fitta och att slicka i långa omgångar åt gången. Ett stort plus om du betraktar dig som oralfixerad, Älskar att suga kuk i allmänhet. Jag tycker bäst om yngre välväxta slanka killar. Jag lovar att ta hand om dig som det pervo du är… Vi ses kanske?

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

17 kommentarer

  1. Tjena! Gillade verkligen det jag läste, vill träffa någon som kan släppa lös & som jag kan ha skön hård kinky sex med. Vill köra rollspel & dominera dig, knulla dig skönt & bara njuta. Hör av dig. [email protected]

  2. Låter helt perfekt för mig, lovar att du går upp i brygga och det bara pirrar i hela kroppen. Efter jag slickat ditt härliga sköte för att sedan få en skönavsugning mjukt och lent med din tunga

  3. Vill. Gärna att du suger min grova, hårda kuk. Har nästan alltid ståkuk och vill att du tar hand om den med dina sköna läppar och gärna tar den djupt ner i halsen. Hör av dog.

  4. Hej,
    Wow vad du är snygg !! Läcker bild och i närheten av Stockholm också !!! Mumsigt !! Vill du hitta på nåt tokigt…. vill gärna hitta på bus … Kungsholmen 38 år, blond, Bj

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.