Knulla unga killar

Hejsan killar, jag är en mogen kvinna som hunnit fylla 35 år och jag tänder på att knulla unga killar, ni är så kåta och har så hård kuk som kan knulla om och om igen. Jag älskar all sex och är extra förtjust i att suga kuk och gör det bra har jag hört 😉

Du måste vara minst 18 år och söker du en mogen kvinna som fortfarande har en snygg och sexig kropp så har du hittat rätt. Jag lär gärna upp dej, det är oerhört sexigt att jag får bestämma och lära dej att njuta av sex och hur du ska göra för att dina tjejer ska få bästa behandlingen, det är inte så lätt att veta när man är ung, men jag vet och jag delar så gärna av mej av mina sexuella erfarenheter mmmm

Jag kan ses på kvällar och helger och även dagtid vissa vardagar. Även två killar är intressant, bara ni är unga och kåta 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

12 kommentarer

 1. hejsan!
  kille på 21 år som fortfarande är oskuld vill komma i kontakt med någon kvinna som kan lära upp mig att bli bra på att tillfredställa en kvinna på rätt sätt, jag tror du kan hjälpa mig och förhopppningsvis får du nog lite njutning också 🙂

  hör gärna av dig!

 2. Tjenare hur är läget? 😉

  Kille på 23 år från Halmstad och är väldigt oerfaren och jag älskar mogna damer speciellt dem som tycker om yngre killar som mig!
  Skriv till mig så lär vi känna varandra lite bättre 😉

  mvh Joacim

 3. Tjenare är 20 år och bor i Göteborg och skulle gärna vilja träffa dig och att få träffa någon äldre med erfarenhet

 4. Hej! Är 19 år, skitkåt och runkar i princip varje dag. Vill gärna släppa loss och lära mig ett och annat. Kan ta mig runt och betalar gärna för hotell om så krävs! Kåt som attans!!

  Mejla mig:

  [email protected]

 5. Hej är en kåt ung kille vill testa kunlla med dig lördag eller söndag eller måndag till fridag jag är kåt kan komma knulla varje dag .

 6. är 21 svin kåt runkar varje dag är sugen på och träffa dig och bli lite bättre och knulla älskar slicka adda snap fibiz990

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.