Knulla i Eskilstuna

Knulla i EskilstunaEtuna tjej behöver kroppskontakt.
Jag söker en äldre man som vill knulla i Eskilstuna.  Ta mig hårt med kondom. Vill även få min fitta att njuta av dina fingrar, 3 el. 4 fingrar gillar jag. Kan träffas hos mig i Eskilstuna, om du har stor är det ett + men inget tvång. Du får komma i min mun om du vill, annars kan du mata mig med din sats från kondomen. Jag är trettio så helst vill jag att du är äldre men inget tvång. Hör av dig för ett snabbt svar och så kanske vi kan ses! 🙂

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

14 kommentarer

  1. 27 årig kille tatuerad. Sport kille. Älskar allt med sex och med kvinnan i fokus.älskar att använda min tunga för fittan och analen. Du kan väl mejla mig för mer.

  2. Är i Eskilstuna och Stockholm. Man 30 år med utländsk bakgrund 20cm omskuren 177 lång. Hör av dig om du tror du kan klara av mig.

  3. Vill träffa en kåt tjej i Eskilstuna. Jag är knullsugen kille på 54 år och har en tjock kuk som är 30 centimeter lång.
    Pewee.

  4. Vad fin du är ❤️ Är en äldre man i Eskilstuna som skulle älska att få röra vid dig. Vilken ynnest det skulle vara.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.