Vackra unga (under 30 år) män som gillar att beundras

Vackra unga (under 30 år) män som gillar att beundras

Hej. Jag älskar unga, snygga killar. Behöver som regel träffa någon ny kille varje vecka för att, tja, det finns så mycket snygga killar här i världen, så man får verkligen ligga i för att hinna konsumera dem.

Själv är jag en bbw, på 32 år, som generellt har lätt att få killar, trots dessa faktum. Men till saken, nu skulle jag vilja särprägla det här spelet med någon kille som verkligen tänder på att själv bli betraktad.

Jag kommer vara fullt påklädd och relativt queenlike och lite bossy. Det är dock inte så att du ska vara feminin som är grejen utan mer att du bara gillar upplevelsen av att jag njuter av din manliga skönhet. Jag är switch så vill du att det utmynnar i sex och att jag dominerar dig eller att du dominerar mig är det också möjliga alternativ. Ses gärna redan imorgon kväll.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.