Önskar få känna din nakna kropp

Önskar att få glömma min pojkvän för ett natt och ge mig hän till din nakna kropp. Vill kyssa dig mellan benen tills du kommer sen vill jag vända dig om och slicka i ditt analhål. Vill kyssa dig natten lång tills vi kommer tillsammans. Önskar träffa dig som är villig att slicka mig i alla hål och har en dröm om att gå ännu längre en så, men det tar vi då… Ska jag kunna njut fullt ut så måste du falla in i min drömbild, så se till att ha bilder på din nakna kropp…

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Vill !! Så gärna att vi hörs!
  Kanske MYCKET mer?
  Så gör mig lycklig i detta nu o hör av dig till mig.
  Vill träffas o kanske få det Vi längtar efter?
  Så hör av dig så fort du kan.
  Sköna hälsningar / Danny
  [email protected]

 2. Mitt namn är Sebbe och jag skulle gärna vilja ha kull med dig någon gång om du förstår vad jag menar ;). jag är inte jätte starkt byggd men jag har en ganska stor kuk och jag är ganska lång också . jag är snäll om inte lite blyg

  om du vill se/veta mer om mig med dina egna ögon så kan du hitta mig på skype: sebbe9994

  Hoppas på ett svar

  MVH Sebbe

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.