Tjej sökes för trekant

Vi är ett par på 34 och 32 år, man och kvinna, som försöker liva upp vårt sexliv lite. Vi söker en tjej i 20- eller 30-års åldern för att ha en trekant med oss.

Vi är båda ganska normalbyggda för vår ålder, och väldigt öppna för att prova nya saker, både sexuellt och i vardagen. Du ska liksom oss helt enkelt tycka om att ha roligt. Helst av allt ska du också vilja prova på lite bisexuella/tjejsexgrejer, det är något som tjejen har fantiserat om väldigt länge, och som jag skulle älska att titta på. Vi har allihopa sex tillsammans, och kanske ni till och med slickar varandras fittor.

Om allt går väl kanske detta utvecklas till en långvarig sexrelation där vi träffas och har trekanter och vanligt sex när någon inte kan. Precis som oss hoppas vi att du gillar att enkelt sagt knulla som en kanin, för vi får aldrig nog av varandras kön.

Utseendemässigt har vi inga större krav, utan det är mer personligheten vi går på. Det gör inget om du är blyg, men innerst inne ska du vilja prova på det mesta inom sex (givetvis inom gränser). Ta och överväg om detta låter som dig, för vi har sökt dig väldigt länge och om detta låter minsta lilla intressant, tveka inte!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.