Ni ska få knulla av er ordentligt

Vill bli knullad av flera yngre killar

Hej alla kåtisar! Finns ju saker mans skulle vilja testa:) En av dem är att bli tagen av flera killar samtidigt. Vore sexigt att bli tagen medan några tittar på och ni sedan byts av. Mycket knull på raken. Allt från 2 killar till kanske 5-6 stycken. Gillar mycket tömningar och att ni ska få knulla av er ordentligt. Att min uppgift är att få er att njuta!! Jag skulle även kunna tänka mig att suga av er i grupp:) Jag söker unga snygga kåta killar som vill känna en mogen kvinna 😉 Max 45 år om du är ungdomlig. Går bra att svara om du är ensam kille så styr jag upp nåt på nåt hotellrum eller liknande. Men är ni redan kanske några killkompisar som vill testa ihop så skriv också. Jag är sugen på mycket men även kräsen så söker bra killar. Till slut! SNÄLLA stämmer du inte in på det jag söker svara inte. Så sparar både du och jag massor av tid för ditt mejl åker direkt i papperskorgen. Svara inte heller på korta tråkiga mejl. Så skriv nåt kul och sexigt som svar. Nu har jag ju bjudit på massor av min fantasi/fetisch! Puss

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

10 kommentarer

  1. Hej jag är en ung kille som vill ha det skönt med en äldre kvinna, jag är up till allt men har inte haft sex så du får lära mig. Kommer ensam.

  2. Hej! Jag är interested och uppnår dina krav o är and an killar. Har inte haft sex med erfarna kvinnor vill verkligen prova och är upp till allt. Jag kommer igång när jag läser din annons
    Puss hör av dig via gmail .vill verkligen träffa dig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.