Knulla med mig och min kille

Vill du knulla med mig och min kille? Då är det nog dig vi letar efter så hör av dig om du också vill knulla idag. Vi söker efter en kille som inte är rädd för att experimentera och prova sig fram. Vi vill alltså ha gruppsex som faktiskt är gruppsex; inte att ni bara delar på min fitta utan att ni även leker lite med varandra. Inte nödvändigtvis sex, men var inte så trist att du bara vill ligga med mig och inte vågar röra min kille. Låter detta som någonting för dig? Har du en äventyrslusta och är sugen på att prova något nytt, med stor sexaptit? Då är det nog för dig också.

Även om du inte är kille kan det fungera. Om du är tjej som är bisexuell eller nyfiken så vill vi gärna knulla även med dig och det tänder mig att tänka på hur min kille knullar dig medan jag tittar på . Det blir ganska svårt för min kille att tillfredsställa oss båda två samtidigt, så jag slickar gärna din fitta och du får gärna göra samma sak med mig. En av mina fantasier är att rida min pojkvän samtidigt som du slickar min fitta och hans kuk samtidigt. Skulle även gärna vilja suga på dina bröst, hur konstigt det än låter. Är lite bisugen själv men har aldrig fått tillfälle att smaka på någons bröst, trots att min kille slickar mina hela tiden. Blir nästan avundsjuk!

Så alla kåta killar och tjejer hör av er så kan vi kanske träffas för en härlig stund redan idag!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.