Bara ses o knulla direkt?

Kom intill min kåta kropp

Snygg, ung man med stil o finess (läs välklädd och har ambitioner) boendes i Västerås så vi enkelt kan ses. Du vågar och vill, telefonsamtal (båda lämnar nr) innan ev möte. Vi kan ta ett glas champagne/vin innan eller bara ses o knulla direkt när vi vet att allt stämmer. Ja jag har plats så det fixar jag, dock ingen övernattning, bara träff någon timme. Första mötet är bara en kemicheck! Du är fullständigt hetero och har bilder här på kuken, ja jag älskar vackra kukar och jag söker bara sex så locka mig med dina sköna kukbilder raring 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Hej jag är en ung svart kille och är intresserad av Det du pratar om,maila(han4590@hotmail.com)så kan vi prata vidare

  2. Hej är en ung svart kille som är intresserad av vad du skrev,maila (han4590@outlook.com) så kan vi prata mer

  3. Hej du snygging! Vad säger du har du tid ikväll skulle gärna ses och knulla men kanske bara kemikoll ikväll om du har tid och lust! Bor i Sala men vill du ha nå bilder och så hör av dig på mejl så får du nummer kyssar och smek

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.