Suga anonyma kukar

På torsdag vill jag dra från sista föreläsningen, gå hem till nån och suga anonyma kukar, bli sprutad i munnen (inget mer) och sen gå. Vi behöver inte ens prata. Vill faktiskt inte ens prata. Du ska va fullt påklädd, jag går ner på knä och, drar ner din gylf, sköter resten. Prata inte, fråga inte om du får komma eller om jag behöver nåt eller om jag står bekvämt eller whatever. Jag behöver inget mer, sväljer, går sen vidare på mina kvällsaktiviteter. Har tid ca 17.30-19.00 Inte senare. Centralt. Har inte cykel och vill inte bli hämtad. Du ska ha bild i profilen annars kollar jag inte ens på meddelandet. Kommer få tusen meddelanden så bli inte lack om du skrivit en uppsats om dig själv och jag inte svarar. Jättefint, tack för uppsatsen. Inte den sortens sats jag är ute efter.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Hej!
    Jag vill gärna ha sex med dig!
    Jag är 25 år.
    Skicka gärna ett mail elr telefonnummer så att vi prata mer.
    MVH

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.