Tjej sökes för lesbiskt sex i duschen

Hej! Jag är en bisexuell tjej på 22 år som söker en lesbisk eller bisexuell knullkontakt för lite duschsex. Jag har i stort sett bara knullat med killar tidigare, men en utav mina fantasier är att vara med en tjej, speciellt i duschen. Det kanske är lite löjligt att gärna vilja vara där, men själva tanken på det gör mig våtare i fittan än när jag faktiskt duschat.

Du är en tjej som är öppen för tjejsex. Du får gärna ha haft det tidigare eftersom jag är helt oerfaren, men om du är ”tjejoskuld” så går det bra det med. Vi får helt enkelt ta det långsamt och göra det bästa av situationen!

Är du mellan 20-25 så är det bäst, söker inte någon som är yngre eller äldre utan i ungefär samma åldersgrupp helt enkelt. Hör av er till mig snarast möjligt.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.