Omskurna killar sökes

Omskurna killar sökesÄr en glad och go tjej /kvinna som har runda och goa former lite att ta i , om man tycker om sådant vill prova på lite nytt har levt i ett förhållande i 20 år med 4 barn så nu är de dags att prova något annat.

Tycker om att slicka och suga. Hoppas på på tur. Gärna kontakt med kvinnor också. Jag är 169 cm  och är mellan M-L storlek på kroppen så nu vet ni de också. Jag önska att någon kom och överraskade mig med något romantisk var typ många år sedan sist typ / gå på middag tex eller något annat njut bart.

Jag tycker om omskurna killar i mitt underliv och det är skönt att suga av en omskuren kuk men är inget problem med annat, är ute efter 30-46 år, vore bra då det är en fin ålder.

Skriv till mig på Knullkontakt

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Heej:)
    Vart befinner du dig? Jag är precis den du letar efter:) Skön stor omskuren kuk finnes!
    Hör av dig så pratar vi mer!
    puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *