Söker ett knull

Söker ett knull(Eller flera) =P

Hej!
Söker ett knull, främst killar med stor kuk. Jag är kräsen, den får gärna vara sned, böjd neråt. Jag har vissa krav, så enkelt är det, om du uppfyller dem kan alltså bara jag avgöra. Spännande right?

Svenskt ursprung. Helst, visst undantag kan göras, men jag är ändå skeptisk. Drar inte alls alla över en kant men uttrycket ”Once you go black you never go back” Bullsh*t, har ”gone black” flera gånger, men ja..

Gillar äldre killar/män typ 35-45. Det betyder nödvändigtvis inte att du, yngre karl inte kan vara intressant, dock ska du vara väldigt unik/speciell om du ska falla mig i smaken, har redan erfarenheter av yngre och ja, nu drar jag alla över samma kant.. Orkar inte!

Par kan vara kul..

Bi tjejer är av stort intresse då min KK vill uppleva en trekant med två tjejer.

Inga bilder = inget svar.

Avstånd är ett stort problem, om du skriver; ”kom till mig och jag knullar dig hårt” och så bor du långt åt helvete fel.. = Inget svar.

Men om allt är OK så får du en svensk fitta att knulla!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej är en kille på 35 som vill ses för ett knull. Ser bra ut, blå ögon Diskret. mattiaspetter på kik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *