UNDERGIVEN TJEJ

14Jag är enbart och endast intresserad av BDSM! Vaniljsex tråkar ut mig enormt! Jag lever tillsammans med min betydligt äldre, sjukt snygge man, i ett 24/7 bdsm, TPE förhållande, och jag har aldrig varit lyckligare!

För dig som inte vet vad ett TPE förhållande är så är det engelska ”Total Power Exchange”, vilket innebär att man inte bara sexuellt utan även i vardagslivet låter sin partner ha total över allting.

Vi har sjukt, sjuuukt bra sex!!!!! Min kåte man äger dessutom en underbart vacker, ung slavinna, (ung flicka) som vi träffar med jämna mellanrum… I grunden är jag undergiven, men jag switchar gärna med rätt flicka…

I min värld kan BDSM innebära allt från bara ett par fina stålhandbojor runt handlederna, till timmar av utdragen extas med multipla orgasmer… Jag ser bra ut, min man också och jag tänder på unga, söta flickor, gärna fjårtisaktiga! Jag gillar att ”förstöra” det som är vackert och oskyldigt. Vill du träffa mig så ska du kunna visa att du är tjej. Jag träffar dig själv eller tillsammans med min man, beroende på vem du är och vilket humör vi är på…

Jag söker enbart kontakt med en söt, ung smal/slank och undergiven kåt flicka. Eventuellt även med en söt, flickig, ung, smal undergiven bisexuell pojke. Inte äldre än 25!

Skriv till mig på Knullkontakt

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *