Älskare sökes NU

ÄlskareJag söker en singelman, i åldern 30-45 år, som bor i min närhet dvs Göteborg som vill vara min jourhavande älskare? Du ska ha stil och finess, vara diskret, frisk, renlig dvs alltid nyduschad innan dejt med mig. Jag vill kunna ses regelbundet för sköna stunder både i och utanför sängen. Du ska kunna stimulera mig mentalt fysiskt och socialt, för jag har sex med alla mina sinnen. Jag vill njuta av och med dig, både som älskare och vän. Jag gillar middagar, bio, resor och shopping osv.

Jag söker en som jag kan höra av mig till och göra hembesök hos, när jag känner behov av det, vilket är ofta och länge 😉 Skämt och sido, behöver någon som är uthållig välutrustad helrakad nertill och utan skäggväxt i ansiktet för jag gillar inte att bli riven i fittan när jag blir slickad. Jag gillar mycket kyssar, smek, oralsex, mjuksex och ibland lite hårdare tag, ingen nackdel om du är ug, för jag kan vara dominant ibland. Jag gillar både vita män och mörkhyade män 😉 Jag söker män på Höglandet, Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö, vill ha någon som bor nära mig, för det ska vara enkelt och smidigt att kunna ses irl.

Krav: diskret, frisk, renlig, snus-och rökfri, välutrustad och uthållig, ha social kompetens och intelligens, ålder 30-45 år, kunna verifiera dig via cam och ha telefonkontakt innan dejt sker irl, bo nära mig och kunna ta emot mig i ditt hem

Endast seriösa svar från singelmän som bor nära mig och är i åldern 30-45 år, som kan vill vågar vara jourhavande älskare till mig irl 😉 Om du är upptagen och påstår att du har möjlighet att vara min jourhavande älskare, så får du också bevisa det irl och inte bara prata om det…

Skriv till mig på Knullkontakt

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.