Var finns du min kåta unga, lilla knullpojke?

Var finns du min kåta unga, lilla knullpojke?

Söker efter en snygg, vältränad yngre kille för skön sex ett par timmar åt gången någon kväll under vardagar i Västerås där jag bor. Du är hundra procent heterosexuell, trevlig och har bra koll på allting i ditt liv, lever du i en relation är det bara ett plus för mig. Verifiering via telefon (båda lämnar vi nr) och en träff planeras in, men inga spontana träffar samma dag.

Du ska kunna knulla, spruta och ladda om ganska så snabbt så att vi båda får ut maximalt av vår träff, ja jag är mycket kåt av mig och behöver mycket kuk innan jag är nöjd. Bilder på kuken här ett absolut krav. Svara nu alla läckerbitar så vi kan knulla skönt redan nästa vecka, puss 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.