Ansiktssprut på mig

AnsiktssprutIgår blev det en riktigt skön omgång oralsex. Fick härlig tunga både mot mus och rumpa, hela vägen, det var galet skönt må ni tro Han är en jävel på att slicka 😉
Vaknade till liv med att trosorna var på g att dras upp, men hallå där, tänkte jag då, inte är vi klara än inte.

För efter mina orgasmer så var läget minst sagt styvt och hårt hos honom och jag kunde verkligen inte motstå att sätta mig på sängkanten med honom ståendes framför mig och avnjuta hans hårda kuk och sprutfyllda pung med händer, läppar och tunga. Det är helt ljuvligt att få suga, slicka och runka en villig kuk. Omväxlande suga på ollonet för att sedan ta honom riktigt djupt i ett milt återhållet men hett och härligt munknull. Känna ollonet stöta mot bakre gommen och kukens ådring mellan salivblöta läppar. Låta tungan leka mot den lilla strängen under kuken. Notera hur kukens hårdhet ändras, hur han liksom sväller och hårdnar än mer.

Jag suger honom allt hårdare ända tills det första sprutet kittlar bak i halsen och jag greppar om hans kuk, låter resten av sprutet träffa mina läppar, mina glasögon och kinder. Det droppade så fint ned över min urringning och ned i linnet. Blev ett riktigt stort, härligt Ansiktssprut. Kan inte annat än älska det! 😀

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Så jag gärna träffa dig riktigt kan du svara mig eller kontakta mig jag bor i Eskilstuna jus nu och ensam

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.