Vill ha en lättillgänglig knullkompis

Vill ha en lättillgänglig knullkompis

Jag söker efter en fräsch kille i 30 till 35 års åldern som sex kompis. Jag föredrar killar med ett skandinaviskt utseende. Du bryr dig verkligen om ditt utseende men är inte direkt ett muskelberg. Kukstorleken är normal eller större. Du måste vara väluppfostrad i livet men gärna lite av en buse i sängen. Självgodhet är dock inget jag tänder på, oavsett hur stor din kuk är.

Jag delar inte med mig av en massa bilder och är heller inte det minsta intresserad av en skrivkompis eller att sms knulla. Men om ett seriöst intresse finns så träffas vi först för att se om även en attraktion finns. Så tar vi det vidare där ifrån. Du måste dessutom alltid vara tillgänglig när jag skickar ett sms att jag är kåt. Upptagna killar är därför inte av intresse för mig.

Däremot kan jag tänka mig ett KK-par som söker sexkompisar.

Puss puss

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *