Upptagen tjej söker en oerfaren kille

Upptagen tjej söker en oerfaren kille

Finnes: en 29 årig, redan upptagen tjej. Min partner är dock lyckligt ovetandes om att jag är här med skumma avsikter. Jag är normallång, lite mullig, brunett och brunögd. Jag har ganska så stora bröst, en härlig, sexig röv och en (oftast) helt rakad fitta. Till utseendet brukar jag normalt beskrivas som söt och oskyldig. Men skenet det bedrar!

Sökes: Killar i 18 till 25 års åldern. Du måste bo i eller i närheten av Göteborg. Du ska vara oskuld eller mycket oerfaren sexuellt då jag av någon anledning tänder väldigt mycket på det! Vill hitta mitt eget lammkött att utforska sänghalmen med. Jag använder snapchat och ger gärna ut den om du verkligen lyckas fånga mitt intresse och gör mig upphetsad!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Jag är 23 och oskuld. Hatade såklart velat göra det med en erfaren kvinna första gången. Att du är några år äldre är bara sexigt.

  2. Hej
    Jag är en 18 årig oskuld som är helt oerfaren inom sex. Har funderat lite kring hur jag vill bli av med oskulden, men har inget bra svar än… och jag använder snapchat 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *