Bisexuella killar sökes för sex på tre

Bisexuella killar sökes för sex på tre

Skulle gärna vilja träffa ett par män i åldern ca 30-45 år som älskar och har tidigare erfarenheter av att ha sex med både kvinnor och män. Jag vill ha trekanter där vi alla tre njuter av varandra, med både hångel och penetration.

Är inte intresserad av ”binyfikna” killar som enbart vill testa på att suga eller bli avsugna. Däremot inget krav på någon romantik mellan killarna.

Drömmen vore en lite mer eller mindre fast relation med två eller flera män som är mer än knullkompisar. En relation där vi delar allt som romantik, kulturella kvällar på stan samt svettiga, sexiga nätter hemma eller på klubbar. Två av oss, eller varför inte fler än så. Eller varför inte tillsammans ta och förföra ”straighta” killar? Tänk om vi alla kunde vara poly, vers och switchar… Eller är det bara en omöjlig utopi? Eller så kanske jag kan vara en matriark.

Jag har ganska så höga krav både på utseende och intellekt. Så lägg ner lite energi på att stava rätt och göra ett gott intryck på mig i ert svar till mig. Och jag kräver sen en verifiering på Kik, för jag har råkat ut för alltför många sluskar redan. Se även min profil för mer information om mig.

Jag ser fram emot en spännande första träff! Skriv ” första träff” först i meddelandet så vet jag att du läst ända hit. Vi hörs!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.