Ung tjej vill bli ammad. Gärna flera träffar!

Ung tjej vill bli ammad. Gärna flera träffar!

Har aldrig testat det här förr, men vill så gärna möta en lite äldre man som är dominant och vill träffas, främst då för att amma och leka med mina bröst. Vill att vi möts och har då på mig de kläder som du önskar, sen börjar du ganska så snabbt med att tafsa på mina bröst och jag börjar smeka dej mellan benen på utsidan av dina byxor.

Du får snabbt klä av mig på överkroppen och börja suga på mina bröst… gärna under en längre tid så jag får amma dig i olika ställningar… Vill ha nån man som bara första gången bara vill leka, inte knulla, och, men kanske kan få smeka min fitta utan på kläderna lite. Vill gärna smeka dig på kuken utanpå kläderna tills du kommer i byxorna.

Vill helst att du ska va över 40 år och våga ta på mig. Vill hitta någon som vill ha en lite mer fast relation och som får amma mej ofta. Kanske sex senare om jag känner för det när du suger på mina bröst och är lite mer bekant med dig. Skriv gärna om du vill dela detta med mej och berätta gärna ett scenario du vill uppleva med mig vid vår träff!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej jag är 62 år dominant vill gärna amma dej.
    Om du har mjölkmi brösten vill jag ha den i mitt kaffe.
    Mjölkar dej gärna också.
    Mvh Benny

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.