SEXBEROENDE TJEJ som söker sex

SEXBEROENDE TJEJ som söker sex

Jag älskar att ha sex mer än något annat och kan nog aldrig få nog utav det. Är singel och tänker förbli det också för lång tid framöver. Jag vill nu se om jag kan hitta några trevliga, sexiga och väluppfostrade män eller killar som enbart vill ha sex och ingenting mer än så. Jag har långledigt för tillfället så därför tänkte jag nu ägna så mycket tid som möjligt till just detta, med att ha sex alltså.

Jag har i stort sett ledsnat på alla mina tidigare och nuvarande knullkompisar och känner att jag vill få lite nya friska vindar i mitt liv. Jag är alltid hel och ren och ser till att skydda mig när det så är nödvändigt samt att regelbundet gå och testa mig själv, jag förväntar mig att du är lika disciplinerad och har samma värderingar som jag när det kommer till sex och hygien. Vill att ni ska vara snälla mot mig men ändå väldigt stygga! Behandlar du mig med respekt så gör jag detsamma med dig!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.