Upptagen tjej en söker dominant man!

Upptagen tjej en söker dominant man!

Finnes: En redan upptagen 23 årig tjej. Min partner är lyckligt ovetandes om det här och ska så förbli. Normallång och lite mullig. Storbystad, med smiskvänlig rumpa och en (oftast) rakad fitta. Brunett och grönögd. Brukar i regel beskrivas som söt och får ofta höra att jag ser lite oskyldig ut! Sökes: Män mellan 25 och 35 år, i eller i närheten av Göteborg. Jag vill att du är ganska så dominant av dig. Det spelar mig dock mindre roll om du är erfaren av dominans eller en nybörjare som vill utforska den sidan med mig.

Jag vill hitta en riktigt härlig man för återkommande sexträffar. Någon att helt enkelt utforska sex med. Tänder lite extra på långa och lite skäggiga män. Älskar också sexiga tatueringar. För att verkligen fånga mitt intresse så behöver du kunna föra dig väl i skrift. Min snapchat får du om du lyckas göra mig riktigt intresserad!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.