Söker män med klass för härlig sex

Söker män med klass för härlig sex

Jag står i en lyxig hotellbar, bär en kort, svart, tight klänning. Tre män har blivit vidtalade att möta mig i baren. Ni är alla tre snygga, vältaliga, ödmjuka och mycket dominanta.

Det finns ingen tveksamhet hos er trots alla människor runt om oss. Jag känner en tight, spänstig kropp som trycks mot min rygg, en annan mans hand glider ner på min höft. En annan mans läppar som kysser mig bestämt, något krävande.

Jag njuter en stund av uppmärksamheten och lämnar sedan över min rumsnyckel. I hissen fortsätter beröringen och kyssarna att hetsa mig, inga ord uttalas, på rummet blir det ännu hetare, kläderna faller…

Finns ni här, ett par, tre kompisar som motsvarar min beskrivning?

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.