Knulla på morgonen

Knulla-pa-morgonenVäcks av en kåt master som gav mig en förvisso skön, och snabb omgång knull . Blev dock off en del när jag hörde att han prasslade med kondom. När under våra 4 år har han använt kondom tillsammans med mig? Typ…första veckorna, men sen aldrig. Jag vet inte vad anledningen var, slippa kladda ned mig(aldrig varit nåt hinder förut), obefogad gravidskräck som vaknat plötsligt till liv…nå, vad den än var så kände jag mig smutsig! Kändes så dumt fråga. Får se om det sker igen nästa gång han behagar knulla mig…om typ 2 veckor med lite tur. Han har väl nåt annat slynämne som lockar mer.

Jag måste hitta mig en stabil karl, som älskar tanken på att binda sig. Wish me luck! 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.