Knull med dildo

knull-rosa-dildoJag har byggt upp suget hela kvällen och känner hur min anal nästan skriker efter att bli hård knullad, så strax efter 23 börjar jag plockar fram mina leksaker, glidmedlet och vibratorn medan jag klär av mig naken och sätter fast mina nipple suckers på mina stora bröst.

Jag börjar smörja in analen med glidmedel och suger fastdildon mot en vägg. Den blir härligt glansig av glidmedlet och jag svankar upphetsat och börjar långsamt pressa dildon mot mitt kåta stjärthål medan min fitta blir allt våtare av lust. Efter lite försiktigt juckande fram och tillbaka särar jag på mina tjocka skinkor och låter dildon tränga djupt in i analen medan jag stönar högt av lust.

Helst vill jag bara rida dildon hårt och intensivt tills jag skriker av lust men jag väljer att njuta så länge det går och låter min sköna löskuk fylla min trånga anal till bristningsgränsen i ett lugnt och stadigt tempo. Jag kastar en blick på min rosaådriga vibrerande dildo och drar fram en fåtölj medan jag lossar sugproppen från väggen och klämmer åt hårt om kuken. Jag sätter mig ned i fåtöljen och särar brett med benen så att dildon ska tränga in så djupt som möjligt och sen rider jag analdildon så skönt och länge att jag nästan kommer. Jag fantiserar att det står ett tiotal kåta män utanför fönstret som alla väntar på sin tur att knulla mig och runkar sina stora kukar medan dom ser mig röv knullas

Jag kan inte hålla mig längre och lyfter upp benen högre så att min rosa dildo kan tränga in djupt i min våta fitta och efter en snabb positionsjustering åker benen upp över armstöden och dubbel knullandet tar fart ordentligt. Min anal klämmer åt dildon som är såååå skön att ha där bak och jag fantiserar att jag ligger mellan två härliga äldre män med mumsiga kukar som behandlar mig som en smutsig liten knulldocka. Min högra hand letar sig ned och pressar in den rosa dildon så långt det bara går och fyller min fitta som en riktig kuk ska göra. Önskar att jag hade en tredje kuk i munnen men förtillfället nöjer jag mig med att leka med vibratorn istället.

Jag rider mina dildos allt häftigare och inser att jag stönar högre och högre och gapar som en liten hora som vill ha munnen full av sperma. Vibratorn mot klittan känns så underbart skön och jag kan inte hållamig längre utan kommer i en superhärlig orgasm. Jag blundar och fantiserar om att de två äldre män som knullar mig fyller mina kåta hål med sperma och tvingar mig att suga de sista dropparna från deras stora kukar innan dom lämnar rummet och skickar in två andra män med ännu större kukar…

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.