Knullar som en gud

KnullarMen hejsan!
Lina heter jag. Jag är en positiv öppen och rätt ärlig människa. Jag är en snuskis som alla andra på denna sida och jag sover gärna med en stor stark man med massa muskler att klämma på.
Jaa uppskattar verkligen en ansiktsbild mer än en bild på en kuk. Dom har en tendens att vara dåliga på att svara även om dom dock väcker odjuret inom mig om dom faller mig i smaken.
Har jag tid över efter mitt jobb så drar jag gärna iväg och reser. Man måste se sig om helt enkelt. Jag är en grym kock och bjuder gärna på mat så diskar du. Det gör sig bäst. Vill du imponera så kom med något oväntat eller unikt. Är du sportintresserad så är de helt ok. Jag har också skaffat mig viasat..
Puss!

Känner att jag bara vill poängtera.. Om jag träffar upp någon här ifrån så får ni gärna slicka mig. Verkligen de är trevligt. Men jag tycker de är fan så mycket bättre om du knullar som en gud än att du slickar som en mästare.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *