Sög av kille på bion

Jag var ute och kollade på bio med mina väninnor i helgen. Det var mest för det sociala jag gjorde det, för jag brukar inte tycka att det är jätteroligt att kolla på film, men den här gången gjorde jag verkligen det.

Jag hamnade bredvid en kille som tyckte detta var ungefär lika roligt som jag, men mig verkade han tycka om mer. Helt plötsligt hade han nämligen lagt sin hand mot mitt lår och börjat smeka mig. Själv ville man ju inte vara sämre, så jag började smeka hans kuk utanpå byxorna ganska omedelbart. Det var riktigt spännande att göra det mitt i bion, och jag stoppade snart in min hand innanför byxorna så att jag faktiskt fick röra kuken med. Han fattade vinken och gjorde samma sak på mig, och började pulla mig.

Filmen blev till slut riktigt dålig, och då bestämde jag mig för att det var dags. Drog ner hans byxor lite och böjde mig framåt och stoppade kuken i munnen. Vi fick vara ännu lite mer diskreta än tidigare, men jag tror att det gick ganska bra. Han stönade tyst ibland, och det gjorde mig bara ännu mer upphetsad. Till slut sprutade han i min mun och jag kysste honom innan han hann vända sig om, och sen svalde jag. Riktigt mumsigt med lite sperma så mitt i filmen.

Självklart tog jag hans nummer innan jag åkte därifrån också, så jag får förmodligen knulla lite någon helg sen. Fast då kollar vi nog på film hemma hos någon av oss!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.