Knullad medan jag suger kuk

Knullad medan jag suger kukÄr ni ett kompisgäng som fantiserar om att gangbanga en och samma tjej? Då kan ni vara det vi söker. Jag går igång på att bli ordentligt utnyttjad av ett gäng killar, bli knullad medan jag suger kuk & känna någons tunga mot min fitta medan en annan mans kuk glider in & ut ur mig. En dröm jag har ett ett fotbollslag eller kanske ett gäng hockeykillar. Ni ska känna varandra väl & veta att ni kan & vågar genomföra detta. Jag gillar lite hårdare tag & blir kåt av snusksnack under tiden. Tänder också på iden att komma som efterrätt till en herrmiddag där säng eller soffa står intill middagsbordet så att jag kan bjuda ut mig ordentligt och ni kan gå ifrån bordet & roa er mig när när lusten faller på. Vi ( jag & min man ) föreställer oss att ni är mellan 4-8 st. Kondom gäller vid knull & endast helrakat nertill. En fördel är om ni tycker det är ok att min man fotograferar under tiden. ( endast för privat bruk såklart.)

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.