Manlig, gärna lite äldre, dominant man sökes

Manlig, gärna lite äldre, dominant man sökes

Jag söker efter en lite äldre man för återkommande sexträffar på hotell i Göteborg. Du ska ha en stor sexuell erfarenhet, verkligen vara mogen, helt seriös, mycket manlig, gärna ha skäggstubb, en manlig kroppsbehåring, men rakat där nere dock, kostymnisse eller annat sexigt uniformsyrke! Ha en kuk som du verkligen kan hantera och som aldrig får nog av sex. Gärna modellen större, lång och grov!

Vill helst utvecklas sexuellt med en dominant man som verkligen vet hur han ska ta hand om en kvinna, en man som är lyhörd och visar respekt. Efter att vi har lärt känna varandra bättre och vet precis vart vi har varandra vill jag gärna att vi bjuder in andra i våra sexlekar. Du vill gärna se mig med andra män i ett gang bang eller kanske med andra kvinnor, på privata sexfester, sexklubb m.m. Olika former av sexiga upplägg som vi tillsammans kommer överens om.

Sexigt, porrigt, med stil och finess. Vill att du skämmer bort mig med mycket bra sex, ger mig mycket uppmärksamhet och annat smått och gott! Finns du här är frågan?

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.