Bankaffärer del 1

Bankaffärer del 1
Bankaffärer del 1

Jag arbetar på en bank och trivs med det eftersom man träffar mycket folk. Ibland får man möjlighet att ha lite kul med sina klienter också.

En eftermiddag så kom ett ungt par in. De presenterade sig som Tim och Mia. Mia var en kort blondin. Hon hade en kortkort kjol och var ganska hårt sminkad. Hon verkade inte riktigt att trivas med kjolen och sminket men hon var läcker.

Jag bad dem att sätta sig ner.

Tim presenterade deras ärende. De ville låna pengar till att bygga ett nytt stort garage. Jag slog upp deras uppgifter i datorn och såg att deras ekonomi inte var lysande. De hade redan rejäla lån på huset och ingen av dem hade någon särskilt hög inkomst. Jag förstod nu varför Mia var så uppklädd. Det var för att jag skulle bli lite småkåt och därför vänligare inställd. Jag hade blivit rejält kåt men tänkte inte att nöja mig med detta.

”Nja, rent ut sagt så ser det inte så bra ut!”

”Finns det inget vi kan göra?” sa Mia.

Egentligen skulle jag bara vilja säga åt henne att lägga sig på skrivbordet.

”Jo, ni har ju renoverat huset och därför kan vi nog använda det som pant!”

”Va bra!” sa Tim.

”Ja, men jag måste besiktiga det! Kan jag komma hem till er någon kväll!”

”Jag jobbar nattskift i morgon kväll, men du kan ju komma i övermorgon!” sa Tim.

Vi kom överens om det och de gav sig iväg lyckligt troende att Mias utstyrsel fått mig på bättre tankar.

Dagen efter på kvällen så begav jag mig hem till deras hus. Jag visste ju att Tim jobbade och hoppades verkligen att Mia skulle vara hemma.

Jag ringde på och Mia öppnade.

”Hej vad gör du här, du skulle ju inte komma förrän i morgon?” sa hon ytterst förvånat.

”Det körde ihop sig. Jag kan besiktiga huset utan att Tim är hemma!”

”OK, kom in då!”

Idag så hade hon helt andra kläder. Hon hade jeans och en vit blus. Hon hade bara lite smink och glasögon. Trotts detta var hon läcker ändå.

Hon visade mig runt i huset. De hade renoverat det fint.

Till sist så kom vi till sovrummet där de hade en stor dubbelsäng.

”Vad tror du, kan vi använda huset som pant för lånet?” frågade Mia.

”Nej, ni har bara en enda chans att överhuvudtaget få låna något!”

”Va, vad då för chans?”

”Att du knullar med mig!”

”Va, är du inte klok!”

”Visst hade du väl klätt upp dig igår som en liten slyna för att göra mig kåt så att ni skulle få lånet?”

”Jo” erkände Mia.

”Se, då är det Ni som börjat att använda sex för att få lånet!”

”Men jag kan ju inte vara otrogen mot Tim!”

”Det skiter jag i. Jag knullar dig inte för att ta dig från Tim utan bara för att du är en liten fin slyna. Jag kommer inte att berätta för honom.”

”Ok, jag ställer väl upp då, för Tims skull! Garaget betyder mycket för honom!”

”Förnuftigt, dra ner mina byxor nu!”

Mia ställde sig på knä framför mig och drog ner mina byxor och kalsonger i en enda rörelse. Min halvstyva kuk fjädrade ut i det fria.

”Vilken jättekuk!” sa hon när hon fick se min stora snorre.

Hon började runka mig med sina mjuka fina fingrar. Jag började smeka hennes blonda hår.

”Sug nu mig!” uppmanade jag efter någon minuts runkning.

Mia tog in kuken i munnen och började försiktigt att suga av mig. Hon var en duktig liten kuksugerska och Tim var lyckligt lottad.

Efter ett tag så fattade jag tag om hennes huvud och började att munknulla henne. Min kuk gick ända ner i hennes hals.

Jag kunde bara hålla ut några minuter varefter jag sprutade med kuken inne i hennes mun. Hon hann inte att svälja undan och kuken gled ur munnen på henne. Jag matade min sats över hennes söta ansikte och glasögonen som hon ej hunnit ta av sig blev igenmurade av vit sats.

Jag lyfte nu upp Mia och lade henne i sängen. Jag drog av hennes jeans och fick ett par gråa trosor framför mig. Jag började att gnida dem på utsidan. De var fuktiga av kåtsaft. Mia drog av sin T-shirt och bh. Hennes bröst var inte jättestora men väldigt fasta.

Jag slet av hennes trosor och fick en fin slätrakad fitta framför mig. Jag drev in en finger i henne direkt och började att pulla henne. Hon var trång men eftersom hon var så blöt så gled fingern bra. Jag förde in en finger till och pullade henne en bra stund.

”Slicka mig!” stönade Mia.

Jag lydde och började att slicka henne och svälja hennes välsmakande kåtsaft. Min kuk hade börjat att resa sig igen. Jag runkade den medan jag smekte Mias fina mus.

Nu var jag knullsugen. Jag reste mig mellan Mias särade ben och drev in kuken med all kraft. Hon stönade högt. Hon var underbart trång och det var tur att hon var plaskblöt annars hade hon spruckit av min stora kuk. Jag drev in kuken i botten direkt och började sedan att stöta sakta och försiktigt. Hon gnydde och åmade sig. Jag ökade tempot. Det var underbart att ha denna lilla fina blondin framför mig. Hon såg inte ut att lida alltför mycket av att vara otrogen.

”Snälla, du behöver väl inte spruta i mig, jag äter visserligen piller men de är ju inte helt 100!” stönade Mia fram.

Inga problem för mig, jag ville inte riskera att få en unge och hade inget emot att spruta ner henne istället för inuti henne.

Plötslig kom Mia i en het orgasm. Hennes trånga mus drogs kraftigt samman och min kuk gled ur henne. Jag tog två runktag varefter min kuk började att mata ut sin sats över henne. Det mesta hamnade på hennes platta solbrända mage men vissa strålar nådde ända upp till brösten.

Mia var nu ganska matt. Jag hade dock energi kvar. Jag vände runt den lilla läckra kroppen så att häcken hamnade i vädret.

”Vad gör du? Är vi inte klara?”

”Du är klar när jag säger till slyna, nu skall du få det i anus!”

”Va, är du inte klok, jag har aldrig fått det därbak och vill inte!”

”Om du vill ha banklånet så är det bäst du njuter!”

Jag tryckte ner henne och förde in min halvslaka kuk mellan hennes skinkor. Jag förde sakta in den i anus. Mia skrek högt av smärta när jag penetrerade hennes ringmuskel.

Jag började att ta henne i sakta mak. Hon var ännu trängre här än i musen. Efter hand började hon att motjucka lite.

”Det var väl inte så tokigt?”

”Nej, faktiskt inte!”

Jag ökade tempot och hårdknullade hennes skithåla. När jag efter en stund kände att jag var på väg att komma så slet jag ut kuken ur henne och matade ut min tredje sats över hennes solbrända rygg. Även Mia fick orgasm och ramlade ihop helt utmattad.

Jag var nu nöjd och började att dra på mig kläderna.

”Jag skickar hem lånepapprena för underskrift!” sa jag när jag gick.

”Tack!”

”Tacka inte, du har betalt för det ditt luder!”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.