Knullkontakt för analsex sökes

Jag söker en knullkontakt för analsex! Har länge velat testa på att bli knullad i röven av en stor och härlig kuk, men ingen utav mina killar har velat prova hittills. Om du är öppensinnad nog att göra det här med mig ska jag se till att du får en natt som du aldrig kommer att glömma. Jag är en tjej i 20-års åldern som älskar allt som har med sex att göra, och gärna utforskar nya grejer. Har varit med en del killar, både som pojkvän-flickvän och one night stand, men har aldrig haft knullkontakter under längre tid. Det hoppas jag att du kan ändra på. Såvida du är en kille som är snäll och omtänksam (och givetvis glad för att knulla) hoppas jag på att du och jag ska kunna ha många trevliga äventyr tillsammans, inte bara över en natt. Om det låter som att detta skulle passa dig, snälla hör av dig! Skulle även gärna vilja prova trekant, både med två killar och två tjejer. Låter du mig göra det med dig och en annan kille först så kan jag och min tjejkompis ligga med dig efteråt.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

10 kommentarer

 1. Hej jag är en gift man i Småland på 46 år haft samma problem tjejerna har inte velat så då kanske vi kan uppfylla varandras drömmar.. Puss puss

 2. Hej!
  Jag vill gärna ha sex med dig!
  Jag är 18 år.
  Skicka gärna ett mail elr telefonnummer så att vi prata mer.
  MVH

 3. Hej, är en dunder kåt kille på 26 år som har fått mersmak för analsex. Vill ta dig länge och få höra dig njuta innan jag fyller hela din anal med min sats

 4. Hej jag älskar anal sex ta dig i analen underbart .gillar strapon åkså om du vill testa på mig .puss å kram

 5. Hej jag är jette kåt jag gillar analsex vill du knulla på torsdag med mig hör av dig meddelande jag är 18 år kortväxt mitt numer står här 46767273

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.